Tein itselleni synttärikakuksi juhliin Kinuskikissan sivuilta bongatun sateenkaarikakun. Ei ihan tullu yhtä hieno ku Kinuskikissalla, joten siksi nimi Hippikakku. :)

284-normal.jpg

Pohja: 

15 digestive-keksiä

50 g sulaa margariinia

Täyte:

8 liivatelehteä (laitoin 6)

2 prk vispikermaa

2 prk vanilja-jogurttia

2 levyä Pandan valkosuklaata

1 1/4 dl vettä (liikaa mun mielestä...)

elintarvikevärejä

  • murskaa keksit, sulata margariini, sekoita keskenään
  • painele vuoan pohjalle
  • laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi
  • vatkaa kerma, sulata suklaa
  • sekoita keskenään kermavaahto, jogurtti ja sula suklaa
  • kuumenna vesi kiehuvaksi
  • purista liivatteista vesi pois ja liuota kiehuvaan veteen
  • kaada liivateseos ohuena nauhana massaan ja sekoita hyvin
  • jaa seos neljään eri kulhoon ja värjää elintarvikeväreillä 
  • kaada seos vuokaan keksipohjan päälle kerroksittain renkaiksi
  • hyydytä kylmässä vähintään 4 tuntia

Juu hiukkasen liian paljon nestettä tai liian vähän liivatelehtiä... vuoasta sentin verran valui pois... no piti se jääkaappi muutenkin siivota... =) Vaan ihanan pehmeän makuista, ei kamalaa jankkia. Seuraavalla kerralla laitan vähemmän nestettä...