Tein itselleni synttärikakuksi juhliin Kinuskikissan sivuilta bongatun sateenkaarikakun. Ei ihan tullu yhtä hieno ku Kinuskikissalla, joten siksi nimi Hippikakku. :)
Pohja:
15 digestive-keksiä
50 g sulaa margariinia
Täyte:
8 liivatelehteä (laitoin 6)
2 prk vispikermaa
2 prk vanilja-jogurttia
2 levyä Pandan valkosuklaata
1 1/4 dl vettä (liikaa mun mielestä...)
elintarvikevärejä
- murskaa keksit, sulata margariini, sekoita keskenään
- painele vuoan pohjalle
- laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi
- vatkaa kerma, sulata suklaa
- sekoita keskenään kermavaahto, jogurtti ja sula suklaa
- kuumenna vesi kiehuvaksi
- purista liivatteista vesi pois ja liuota kiehuvaan veteen
- kaada liivateseos ohuena nauhana massaan ja sekoita hyvin
- jaa seos neljään eri kulhoon ja värjää elintarvikeväreillä
- kaada seos vuokaan keksipohjan päälle kerroksittain renkaiksi
- hyydytä kylmässä vähintään 4 tuntia
Juu hiukkasen liian paljon nestettä tai liian vähän liivatelehtiä... vuoasta sentin verran valui pois... no piti se jääkaappi muutenkin siivota... =) Vaan ihanan pehmeän makuista, ei kamalaa jankkia. Seuraavalla kerralla laitan vähemmän nestettä...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.