Heipsansaa pitkästä aikaa! Laiskuus on iskenyt muhun nyt voimalla, tai no viitsimättömyys. Koneen ääreen kun istahtaa, siihen saakin varata aikaa useammankin tovin ja nyt on tuntunut ettei aikaa moiseen ole ollut.

Käsi on parantunut hyvin, pieni kovettuma tuntuu vielä arven alla mutta se ei enää menoa haittaa.

Tässäpä erään ystäväni tilaama kakku viimeisen työpäivänsä kunniaksi. Kakkua pääsivät syömään Keski-Suomen keskussairaalan päiväkirurgian reippaat ja ahkerat hoitsut, kenties joku lääkärikin? Eli samaan paikkaan meni missä oma kätenikin operoitiin. Toivottavasti maistui!

Pohjassa on Digestive-keksejä ja Domino vanilja-keksejä sekä sulatettua margariinia ja loraus öljyä. Tulipa aika muhkean paksu pohja...

Täytteessä on Floran uutta Kuohua, hyvin toimi ainakin mulla, Philadelphia juustoa ja maustamatonta tuorejuustoa sekä noin 150 g maitosuklaatia sulana. Mausteeksi hiven sokeria ja vanilliinisokeria. Ja 3 liivatetta ihan varmuuden vuoksi.

Koristeena maito-, valko- ja tummasuklaasta tehtyjä rullia (eli papiljotteja) sekä pilkkuja ja koukeroita, ja sokerimassakukat ja marsipaanilehdet.

Tässä mun suklaapapiljottien kuivatusteline.