Viime viikonloppuna vietettiin sekä 30-vuotis- että 60-vuotissynttäreitä. Tässäpä kakku nuoremmalle. Toiveena oli jotain lapsellista ja suklaista, ei mitään kermaista hörsellystä. No, tämmönen tuli...

1240234665_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana 3 munan kaakaoinen kakkupohja.

Täytteenä ihan oikeita marjoja, ei mitään mousseja. Siis lakkoja suoraan pakastimen pohjalta, itse tehtyä omenahilloa ja vaniljakreemiä SLY-paketista. Hyvin sopivat yhteen.

Kuorrutus on Valittujen Palojen "Kodin suuresta leivontakirjasta".

2 dl (hyla-)kuohukermaa

1 dl sokeria

1 dl fariinisokeria

85 g taloussuklaata

  • Keitä kermaa ja sokereita miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. Ota kattila pois liedeltä.
  • Taita suklaa paloiksi ja lisää palat sulamaan kuuman kuorrutuksen sekaan.
  • Sekoita kuorrutusta, kunnes suklaa on sulanut.
  • Kuorrutuksen voi levittää, kun se on lähes kylmää, mutta vielä levitettävää.

1240234704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä kuvatukset ovat marsipaania, ja ne esittävät norsuja...Ja Juuso oli taas nopea, ruskean norsun korvasta lähti pala... Marsipaani on muuten värjätty kaakaolla. Ja kakun pinnalla on SLY-paketissa ollutta Marianne-crushia.

Onnea vielä Sarille jälkikäteen!!!Kieli ulkona