On tullut alennusmyynneistä hommattua muutama uusi keittokirja, laitanpa omat arviot niistä tänne.

Kuvassa on kirjat paremmuusjärjestyksessä mun mielestä.

Eli ekana (tietysti) Unelmakakut -kirja. VAIKKAKIN kirjassa oli turhan paljon marsipaanijuttuja... mutta niinhän Ulla Svensk kirjassa mainitseekin, että hän pitää siitä kovasti. Mutta hyviä ideoita kakkuihin kyllä saa. Ja kivaa oli myös kirjan muut osiot, siis mm. kuivakakkuja ja voileipäkakkuja löytyi myös, ei pelkkiä täytekakkuja.

Ja toisena löytönä Citymarketista Tervetuloa meille, nyyttäreistä huippuillallisiin -kirja. Kotimaiset tekijät, joten kirjassa ei ole mitään amerikkalaista hömppäpömppää... Useita käyttökelpoisia ohjeita löytyy. Hintakaan ei ollut paha, 9,95 €.

Ja viimeisenä Täydellinen päivä, ruokaretki Pohjoismaissa. Täytyypä sanoa, että jopa oli huono ostos... No, halpahan tuo oli, nyt jo kuopatusta Euromarketista -70%:n alennuksella, hintaa jäi joku 6 €. Ei kauheesti iske äyriäis- ja mereneläväreseptit. No turha mussuttaa, itsepä ostin. Kauniita maisemakuvia kirjassa kyllä on. Täytyy vielä kerran selata, josko löytyis edes yksi resepti, jota kokeilla. Mulla on periaatteena testata ainakin yksi resepti mun keittokirjoista. Tää periaate ei kauheen hyvin oo toiminut...

Tässäpä tämä kirja-arvostelu tältä illalta!