pohja:
175 g kaurakeksejä
75 g margariinia
täyte:
200 g appelsiinituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
1 dl sokeria
2 keltuaista
2 valkuaista
6 liivatelehteä
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
päälle:
3 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria
Liota liivatteet kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Vaahdota vaniljakastike. Vaahdota valkuaiset. Sekoita tuorejuusto, mehu, keltuaiset ja sokeri keskenään. Lisää vaahdotettu vaniljakastike. Liuota kuivaksi puristetut liivatteet tilkkaan kiehuvaa appelsiinimehua, lisää se sitten tuorejuustoseokseen hyvin sekoittaen. Lisää viimeisenä valkuaisvaahto, sekoita varoen joukkoon. Kaada vuokaan keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Tee päälle mehuhyytelö: kiehauta appelsiinimehu, lisää hyytelösokeri, anna kiehua kunnes neste on kirkasta. ANNA JÄÄHTYÄ 37 ASTEISEKSI!!! Kaada vasta sitten kakun pinnalle. Hyydytä vielä 2-3 tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.