"Oman pään" broiskukeittoa vähän sen mukaan, mitä sattui löytymään. Ja piti kokeilla Knorr Fond du chef kanafondia, koska olen Buzzador ja niitä sain kokeiltavaksi. Hyvin toimi. Katsotaan muistanko mitä laitoin keittoon...

350 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita

2 dl perhospastaa

2 porkkanaa suikaleina

1 sipuli silppuna

½ pss kesäporkkanoita (pakaste)

5 perunaa pieninä kuutioina

½ pss paprikasuikaleita (pakaste)

1 Knorr Fond du Chef  Kana

vettä

  • ruskista broilerinsuikaleet kattilassa
  • kuori ja paloittele juurekset
  • lisää juurespalat broilerinsuikaleiden sekaan kattilaan
  • sekoittele viitisen minuuttia, lisää vesi ja kanafondi
  • anna kiehua 10-15 minuuttia
  • lisää perhospasta
  • anna kiehua vielä noin 5 minuuttia, kunnes pasta ja juurekset ovat lähes pehmeitä
  • lisää viimeisenä pakasteet, niiden ei tarvitse kiehua kuin hetken