Piti tehdä stroganoffia, mutta ei ollutkaan maustekurkkua, joten tuli stroganohvia...
800 g naudan lihaa kuutioina tai suikaleita
2 sipulia
1 prk tomaattipyrettä
2 tl sinappia
vettä
3 rkl vehnäjauhoja
1-2 dl ruokakermaa (laktoositonta)
liemikuutio, mustapippuria, suolaa
- Ruskista lihat pannulla.
- Kaada ruskistetut lihat isoon kattilaan.
- Silppua sipulit, laita pataan lihojen sekaan.
- Kaada vesi päälle. Laita mausteet joukkoon, myös pyre ja sinappi.
- Anna kypsyä rauhassa ainakin tunnin ajan, itse kypsytin lähes 2 tuntia. Lihan pitää olla kunnolla mureaa ja pehmeää.
- Tee suurus: sekoita jauhot noin 1 dl:aan kylmää vettä, sekoita kunnolla, kaada kastikkeen sekaan. Lisää myös kerma. Kiehauta.
- Tarjoa perunoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.