Päivitystä viimein... Oli vaiheeksi kameran piuha hukassa, kameraan olikin kertynyt kuva jos toinenkin.
Alkuun leivoksia, joita tein itsenäisyyspäiväksi. Ohje on tempaistu joskus 90-luvulla jostain Sunnuntain mainoksesta. Kannattaa testata, aivan superhyperhyvää!!! Ja äklömakeeta samalla.
murotaikinapohja:
3½ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
3/4 dl sokeria
175 g margariinia
- mittaa kulhoon kuivat aineet
- nypi sekaan margariini
- painele taikina matalaan vuokaa, pistele haarukalla
- paista 175 asteessa 25-30 minuuttia
kinuskitäyte:
125 g margariinia
2 dl kuohukermaa (käytin laktoositonta ruokakermaa)
1 dl sokeria
½ dl siirappia
- mittaa kaikki aineet paksupohjaiseen kattilaan
- keitä miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee, eli noin 20-25 minuuttia
- levitä kinuski muropohjalle
- anna jäähtyä
kuorrutus:
185 g taloussuklaata
50 g valkosuklaata
- sulata suklaa vesihauteessa
- levitä suklaa kinuskin päälle
- koristele valkosuklaalla
- jäähdytä kylmässä, leikkaa paloiksi
- nauti!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.