Reilu viikko sitten vietettiin ystäväni vauvan ristiäisiä. Sain kunnian olla kummina ja apuna kakkujen teossa. Mikäs sen mukavampaa. Ristiäisiä edeltävänä päivänä kävin sitten äiskää helppimässä kakkujen teossa. Mulle kun on noita vuokia jostakin kertynyt...

Molemmat kakut kahvipöydässä.

Laktoositon kakku.

Keksimurupohja, laktoositonta tuorejuustoa, laktoositonta vispikermaa, mausteena sokeria ja vanilliinisokeria, liivatteet liuotettu sitruunamehun joukkoon. Päällä mango-Pilttiä, liivatelehti liuotettiin appelsiinimehuun. Koristeet sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta.

Hyla-kakku.

Keksimurupohja, valkosuklaalime-rahkaa ja creme vanillaa, mausteena vanilliinisokeria ja sitruunamehua, johon liivatteet liuotettu. Päällä Aurinkoinen-Pilttiä sekä appelsiinimehuun liuotettu liivatelehti. Koristeet sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta.

Koristeena oleet vauvat lähikuvissa.

Sokerimassalevylle pursotin tummalla suklaalla päivänsankarin nimen ja ristiäispäivän. Vain yksi laatta säilyi töhriintymättä juhlapaikalle asti. Kuka lie rallasi autollaan... Mutta eipä niitä useampia tarvittukaan. Kunhan opettelin tuota spritsausta. Siis suklaalla kirjoitusta. Lapset söivät loput laatat. Nam nam.