Mun serkku ja pojan kummitäti käväisi myöhäisesti rippijuhlissa ja piti taas herkkuja tehdä...
pohja:
10 digestive-keksiä
n. 50 g sulaa margariinia
täyte:
1 prk flora vanillaa
200 g Pirkka appelsiinituorejuustoa
4 liivatelehteä
3-4 säilykepersikan puolikasta
½ dl säilykepersikoiden lientä
koristeluun:
persikoita, kirsikkaa, sokeritähtiä (SLY-paketista)
- murskaa keksit hienoksi
- lisää sula rasva
- painele irtopohja- / piirasvuoan pohjalle ja reunoille
- paloittele persikat pieniksi paloiksi
- laita persikanpalat keksipohjan päälle vuokaan
- laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 10 minuutiksi
- vaahdota kerma
- sekoita tuorejuusto kerman joukkoon
- kuumenna mehu kiehuvaksi
- purista liivatteista vesi pois, liuota kiehuvaan mehuun
- kaada liivateseos ohuena nauhana kermaseokseen hyvin sekoittaen
- kaada täyte persikoiden päälle
- laita jääkaappiin hyytymään noin 4-5 tunniksi
- koristele ennen tarjoilua
Hyvin irtosi myös piirasvuoasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.