Testasin tuossa joku aika sitten Yhteishyvän Ruokamaailma -lehdessä olleen piirakan ohjeen. Alkuperäinen on gluteeniton, mutta mä laitoin vehnäjauhoja.
Kookoksesta tulee kiva maku, mutta se myös kuivattaa aika lailla. Kannattaa laittaa kunnolla niitä ananaspaloja, itse en laittanut kuin 2 vai 3 rengasta paloina...
4 dl vehnäjauhoja
100 g kookoshiutaleita
1½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g margariinia
1 prk (567/340 g) ananaspaloja omassa liemessään
pinnalle: sokeria
- sekoita kuivat aineet keskenään
- sekoita niiden joukkoon vuorotellen sulaa margariinia ja ananasmehua
- sekoita tasaiseksi
- kaada voideltuun piirasvuokaan
- ripottele taikinan päälle ananaspaloja sekä sokeria
- paista 200 asteessa puolisen tuntia
Liiallisen lämpimänä leikattua piirakkaa...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.