Kokeiluruokaa, joka ei suosiollaan loistanut... Ohje Pirkka-lehdestä.
n 700 g valkokaalia
n 300 g etikkapunajuuria (laitoin reilusti vähemmän ja siinäkin oli kuulemma liikaa...)
1 iso sipuli
400 g jauhelihaa
½ dl puuro- tai risottoriisiä
1 rkl meiramia tai oreganoa
1½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl siirappia
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
- suikaloi kaali, punajuuret ja sipuli
- ruskista jauheliha, lisää joukkoon sipuli ja riisi, anna niiden kuullottua, mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja siirapilla
- lisää joukkoon kaali ja vesi
- hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kaali on hieman pehmennyt
- lisää punajuuret, sekoita
- kaada seos uunivuokaan
- lisää lopuksi ruokakerma
- kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.