200 g (2,2 dl) ruokokidesokeria (laitoin ihan valkoista sokeria saman verran)
2 kananmunaa
200 g (n. 2 kpl) kuorittuja hyvin kypsiä banaaneja survottuina
280 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
(100 g tummaa suklaata rouheena)
140 g voita tai margariinia sulana
- vatkaa munat ja sokeri tasaiseksi (vatkasin aika vaaleaksi)
- vatkaa joukkoon survotut banaanit
- sekoita keskenään kuivat aineet
- lisää kakkutaikinaan sula jäähtynyt rasva ja kuivat aineet, sekoita hyvin
- kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun vuokaan, tasoita pinta
- paista 170 asteessa tunnin verran
- anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja kumoa se sitten ritilän päälle jäähtymään kokonaan
Toiseen kakkuun laitoin tummaa suklaata karkeana rouheena. Namii...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.