Kokeilut jatkuivat. Ei ole vielä tullut keneltäkään poikkipuolista sanaa, saa nähä kauanko tuuri jatkuu... Ei vaan, tälle sakille yleensä kelpaa kaikki mistä nälkä vaan lähtee.
Tää ohje on bongattu Myllyn Paras -sivuilta. Ohjetta on taas hiukkas muutettu. Original-ohjeeseen oli merkitty Aura-juustoa, mutta se on semmonen ruoka-aine, jota en uskalla käyttää, muuten vois tulla sanomista. Ittelleni voin laittaa kyllä jonkunverran. Mutta hyvältä tää maistui ihan näinkin.
500 g broilerin filesuikaleita (hunajamarinoituja 400 g rasiallinen)
2 rkl öljyä
1 sipuli silppuna
2-3 porkkanaa penneiksi siivutettuna
2-3 tl currya
1-2 tl chiliä
½ kanaliemikuutiota (tän laitoin ite)
½ keltainen paprika paloina (alk.per. 1 kokonainen)
½ oranssi paprika paloina ( -=-)
tilkka vettä
2-3 rkl vehnäjauhoja
150 g pakaste- tai purkkimaissia (laitoin pakaste-)
1 prk ananaspaloja liemineen
100 g Ingman paprika-sulatejuustoa (laitoin ite)
(n.100 g Aura-juustoa)
- Kuumenna öljy.
- Lisää öljyyn curry ja chili.
- Lisää kuumaan öljyyn broilerisuikaleet, ruskista ne.
- Lisää pannulle sipulisilppu ja porkkanapennit, pyöräyttele muutaman kerran.
- Laita seuraavaksi paprikapalat.
- Seuraavaksi lisää murennettu liemikuutio, sekoita hyvin.
- Lisää maissit, ananaspalat, juusto ja jauhosuurus.
- Hauduta 10-15 minuuttia.
- Tarjoa perunoiden ja riisin kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.