taikina:
1 prk (250 g) maitorahkaa
250 g margariinia tai voita
2 rkl tomaattipyrettä
4½ dl hiivaleipäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
- sekoita keskenään rahka, pehmeä rasva ja tomaattipyre
- yhdistä kuivat aineet keskenään ja vaivaa sekaisin rahka-rasvaseoksen kanssa
- anna taikinan kovettua kylmässä noin tunnin ajan
250 g broileri- tai kalkkunaleikkelettä
½ suippopaprika (käytin tavallista punaista paprikaa)
1 pieni sipuli (tai pala purjoa)
100 g tuorejuustoa (Viola yrtti laktoositon)
½ tl pizzamaustetta
½ tl jauhettua mustapippuria
1 dl juustoraastetta
- hienonna leikkeleet ja paprika pieniksi kuutioiksi
- silppua sipuli
- lisää tuorejuusto ja mausteet
- sekoita tasaiseksi
- kauli taikina jauhoja apuna käyttäen noin 25 x 50 cm kokoiseksi levyksi
- levitä päälle täyte, ripottele pinnalle juustoraaste
- kääri levy rullalle ja leikkaa rullasta 1-1½ sentin levyisiä viipaleita
- nosta kiekot leivinpaperin päälle pellille "makuuasentoon"
- halutessa kiekot voi voidella munalla
- paista 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia keskitasolla
- kiekot leviävät jonkun verran, joten jätä leviämisvaraa!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.