keskiviikko, 25. huhtikuu 2012
Hyydytetty kinkkukakku
Pohjana hapankorppusia murustettuina ja sulaa margariini-öljyseosta. Olis kaivannut lisäkosteutta esim. maitoa tilkan... no seuraavalla kerralla sitten.
Täytteessä 200 g kinkkusulatejuustoa, 1 prk vispikermaa vaahtona, 3 liivatetta, keltaista paprikaa silppuna, sipulia silppuna, kinkkusuikaleita paloina.
Koristelu on aika ankea... Tyyliin mitä sattui löytymään. Eli kinkkuja rullalla, loput paprikat suikaleina ja mustia oliiveja. Ei ollu jääkaapissa ees kurkkua...
Kasasin kakun suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan. Eka kelmutin sen, sitte hapankorppu-rasvaseos pohjalle ja täytemassa päälle ja kelmua päälle ja jääkaappiin hyytymään. Simppeliä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.