Tämä ohje myös Ulla Svenskin toimittamasta Pipareista pitsikakkuun -kirjasta, siellä nimenä Sydänpiirakka. Ohjeen kiirjaan oli lähettänyt Oili Simola Mallusjoelta. Nopeaksi ja helpoksi ohjetta kehuttiin, ja näiden lisäksi oli vielä oikein hyvääkin!
pohja:
1 dl piimää
1 dl sokeria
1 dl juoksevaa margariinia
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
päälle:
250 g marjoja
sokeria maun mukaan
kuorrutus:
2 dl kermaviiliä
1 kananmuna
2 tl vaniljasokeria
- sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään
- kaada taikina voideltuun n 22 cm:n vuokaan
- ripottele taikinan päälle marjat (ja sokeri)
- sekoita kuorrutuksen aineet keskenään, kaada marjojen päälle
- paista kypsäksi 220 asteessa, noin 25-30 minuuttia
Supermegamikromakrokuva.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.