No, lettujahan nää on, mutta kirjassa luki tommonen nimi näille ni menkööt...

5 dl laktoositonta maitojuomaa

4 kananmunaa

1 tl suolaa

3 dl vehnäjauhoja

  • sekoita aineet keskenään, anna turvota vähintään vartti
  • paista pannulla ohuita kreppejä rasvassa, annoksesta tulee noin 10 kreppiä

Täytteenä meillä oli Provencen salaattisekoitusta (Pirkka), juustoraastetta, hyvin maustettua jauhelihaa, punasipulia, keltaista paprikaa, tuorekurkkua ja tomaattia.

Nää olis pitänyt ohjeen mukaan kuorruttaa juustoraasteella ja paistaa vielä uunissa että juusto olis sulanut, mutta meille nää maistui ihan näin. Ja perinteisestihän täytetyissä letuissa ei näin paljon kasviksia täytteessä oo, mutta kukin tyylillään, vai mitä?