3 rkl sulaa margariinia
60-80 g tummaa suklaata (laitoin puolet valkosuklaata SLY:ltä ja puolet Dumle-suklaata)
n. 3 dl (200 g) venäjauhoja
n.1 dl (100 g) sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl leivontakaakaota
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 kananmunaa
1½ dl maitoa
- Sulata rasva.
- Rouhi suklaa.
- Sekoita kuivat aineet keskenään, paitsi suklaarouhe.
- Vatkaa toisessa kulhossa munat, maito ja sula rasva.
- Sekoita kosteat aineet kuivien joukkoon, sekoita mahdollisimman vähän.
- Lisää suklaa joukkoon käännellen.
- Annostele taikina muffinssivuokiin.
- Paista 180 asteessa 20-25 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.