Tämä on myös Kaarina Roinisen kirjasta. Ihan jees maku, mutta ei kauheesti voi syödä, sen verran äkkimakeeta on. Eli vallan makeeta. Heh heh...
150 g margariinia
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
3 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 dl jauhettua mantelia/hasselpähkinää
(1 dl rusinoita)
3 dl hienoa porkkanaraastetta
(1 sitruunan raastettu kuori)
- Vaahdota rasva ja sokerit.
- Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä porkkanaraaste vuorotellen taikinaan.
- Laita jauhotettuun halkaisijaltaan 22-24 vuokaan.
- Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.
kuorrutus:
25 g margariinia
2 rkl vahvaa kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
- Sulata margariini.
- Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi.
- Levitä jäähtyneen kakun päälle.
Tässäpä olis piece of cake...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.