Tämä on myös Kaarina Roinisen kirjasta. Ihan jees maku, mutta ei kauheesti voi syödä, sen verran äkkimakeeta on. Eli vallan makeeta. Heh heh...Jalka suussa

150 g margariinia

1 dl fariinisokeria

1 dl sokeria

3 kananmunaa

3½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl kanelia

1 dl jauhettua mantelia/hasselpähkinää

(1 dl rusinoita)

3 dl hienoa porkkanaraastetta

(1 sitruunan raastettu kuori)

  1. Vaahdota rasva ja sokerit.
  2. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.
  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä porkkanaraaste vuorotellen taikinaan.
  4. Laita jauhotettuun halkaisijaltaan 22-24 vuokaan.
  5. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

kuorrutus:

25 g margariinia

2 rkl vahvaa kahvia

1 rkl kaakaojauhetta

2 dl tomusokeria

  1. Sulata margariini.
  2. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Tässäpä olis piece of cake...