Tein sunnuntaina porsaan pihvien seuraks lohkoperunoita, ja viimein testasin Bulgariasta tuliaisiksi saatua mausteseosta. Maku oli ihan ok, en kauheesti uskaltanut laittaa kun en yhtään tiennyt mitä on luvassa... Enemmänkin olisi uskaltanut laittaa. Ittelleni lisäsin myöhemmin vähän valkosipulia...
Paistoin ensin raakoja kuorittuja perunoita oliiviöljy-margariiniseoksessa, johon lisäsin mausteen.
Sitten pellille leivinpaperin päälle (halusin välttää ylimääräistä tiskausta...) 225 asteeseen reiluksi puoleksi tunniksi uunin keskivaiheilla.
Kannattaa sekoitella ja käännellä välillä niin paistuvat tasaisemmin.
Ja tässä vielä kuva mausteseoksesta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.