Ohje on ihan mannaryynipaketin kyljestä. Kirjoitanpa nyt kummiskin sen tähän:
- 1 l maitoa
1 1/4 dl mannaryynejä (eli -suurimoita)
ripaus suolaa
Maito kiehuvaksi. Kannattaa ottaa aika reilu kattila, maito kuohuu mukavasti kiehuessaan... =/
Mannaryynit lisätään kiehuvan maidon sekaan koko ajan vispaten. Ja sitten keitetään 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen pohjia myöten, näin voipi välttää ihan totaalisen pohjaanpalamisen, mikä kyllä väistämättä aina tapahtuu...
Maustetaan lopuksi halutessaan ripsauksella suolaa.
Meillä mannapuuro syödään joko voisilmän kera, tai sitten ruisleipäpalojen kanssa, kuten alakuvassa....
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.