Ja tähän tarttee:
- perunoita
- sipulia
- jauhelihaa
- mausteita jauhelihaan oman maun mukaan
- lihaliemikuutio tai pari riippuen kuinka paljon ruokaa tekee
- ja vettä
Perunat kuoritaan ja pilkotaan melko pieniksi paloiksi.
Sipuli kuoritaan ja hienonnetaan, saa olla isohkoja paloja.
Jauheliha ruskistetaan ja maustetaan.
Kiehuvan veden sekaan liemikuutio sulamaan.
Perunat, sipuli ja jauheliha laitetaan sekaisin uunivuokaan.
Lihaliemi kaadetaan päälle.
Lientä saa olla noin 2/3 perunaseoksen päällä.
Paistetaan noin 180 asteisessa uunissa noin 1½ tuntia.
Ruokaa kannattaa sekoittaa välillä, ettei pinta ruskistu liikaa.
Tarjoillaan esim. puolukoiden tai punajuurten kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.