Vähän huono kuva, ei nyt ollu parempaakaan.
200 g digestive-keksejä
80 g margariinia
täyte:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
250 g valkoista suklaata
2 tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä + ½ dl vettä
3 dl kuohukermaa
- murusta keksit tehosekoittimessa tai paksussa muovipussissa kaulimen avulla
- lisää margariini
- painele paperoituun irtopohjavuokaan tasaiseksi
- erota munista keltuaiset ja valkuaiset
- laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi
- vaahdota valkuaiset
- sulata suklaa
- vaahdota kerma
- sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokerit tasaiseksi, lisää suklaa
- vatkaa liotetut ja veteen liuotetut liivatteet juusto-kermaseokseen
- lisää kermavaahto ja viimeisenä valkuaisvaahto varovasti käännellen
- kaada murupohjan päälle, hyydytä vähintään 3 tuntia kylmässä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.