Koeruokaa tämäkin. Ja ohje jälleen kerran Pirkka-lehdestä. Nyt on ollut hyvä testailla uusia reseptejä kun sairaslomalla liimasin kaikki lehdistä leikatut reseptit vihkoon. Tai no parikin vihkoa täyttyi...

Anteeks kamala kuva, vaikka ruoka oli hyvää niin johan oli hankala kuvattava...

3 dl täysjyväriisiä

7 dl vettä

½ tl suolaa

1 tlk ananaspaloja (227 g)

1 tkl ruokakermaa (tai Creme Bonjour Cuisinea, valkosipuli&yrtit)

½ pss maissia (pakaste)

½ tl mustapippuria

450 g hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita

1 rkl öljyä

1 sipuli

n 3 dl juustoraastetta

  • keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä
  • lisää joukkoon ananaspalat liemineen sekä kerma ja maissi
  • mausta pippurilla
  • ruskista broilerinsuikaleet
  • lisää kuoritut ja hienonnetut sipulit joukkoon pannulle
  • kaada puolet riisiseoksesta uunivuokaan ja levitä päälle broileri-sipuliseos
  • lisää päällimmäiseksi vielä riisiseos ja ripottele pinnalle juustoraastetta
  • kuorruta 225 asteessa uunin ylätasolla 10-15 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin