Tässä toinen ohje, mihin tulee Knorr Fond du Chefiä, tällä kertaa lihaversiota. Ohje Pirkka-lehdestä. Tykkäsin ainakin ite, ja kattilan tyhjenemisestä päätellen niin meillä muutkin.
2 sipulia
(3 valkosipulinkynttä)
1 punainen mieto chilipalko
½ kg perunaa
2 porkkanaa
½ vihreä paprika
½ keltainen paprika
1 pkt lenkkimakkaraa
1-2 rkl öljyä
1 rkl paprikajauhetta
½ l vettä
1 Knorr Fond du Chef lihafondi
(1 tl suolaa)
1 tl oreganoa
1 tl timjamia
½ tl mustapippuria
1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
- käsittele kasvikset: kuori ja viipaloi sipuli, poista chilistä siemenet ja hienonna chili, kuori ja lohko perunat, viipaloi kuoritut porkkanat sekä suikaloi paprikat
- poista makkarasta kuori, paloittele se pienehköiksi kuutioiksi
- ruskista makkarapalat kevyesti pannussa, siirrä ne toiseen astiaan
- kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe öljyssä kattilassa
- lisää joukkoon vesi, perunat ja porkkanat, mausta
- hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia
- lisää gulassiin paseerattu tomaatti, paprikat ja makkarapalat
- anna kiehahtaa ja hauduta vielä noin 5 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.