Tämä oli pitkään testauslistalla. Taas niin ruma kuva, mutta nami että maku oli hyvä!!
Ohjeen on kirjoittanut joskus jostain, mutta sama ohje näyttää olevan Pipareista pitsikakkuun -kirjassa.
250 g margariinia
1 dl sokeria
4 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 l mustikoita
(n 1 dl sokeria, oman maun mukaan)
- sekoita pehmeä rasva ja sokeri
- lisää jauhot, sekoita tasaiseksi
- painele 2/3 taikinasta korkeareunaisen vuoan pohjalle ja reunoille
- lisää mustikat (ja sokeri)
- tee lopusta taikinasta kansi päälle
- paista 200 asteessa noin 40 minuuttia
Herkutteluhetkiin seuraksi vaniljajäätelöä, mutta tosi hyvää myös sellaisenaan jäähtyneenä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.