Meinasi tulla taas se kuuluisa tenkkapoo kun ei ollu kaikkea tarpeita mistä meinasin ruoan tehä. Piti siis alkaa säveltämään. Tän piti olla Puutarhurin broileripastaa, vaan puutarhurin juurekset oli pakkasesta loppu, ananakset syöty... argh! Mutta persikka kävikin yllättävän hyvin tähän, ja salsakastikekaan ei onneks ollu liian tulista. Ja anteeks taas surkee kuva....

n 500 g kaurapastaa

400 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita

3 rkl vehnäjauhoja

1 sipuli silppuna

2 dl vettä

2 dl laktoositonta ruokakermaa 4%

1 prk mietoa salsakastiketta (Rainbow)

persikoita kuutioina

1 kasvisliemikuutio

mausteita oman maun mukaan: rakuunaa, mustapippuria, valkopippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta...

päälle juustoraastetta

  • kaada pasta raakana vuokaan
  • ruskista broilerisuikaleet
  • ripottele vehnäjauhot sekaan, sekoita joukkoon
  • kaada vesi ja kerma päälle, sekä liemikuutio
  • anna kiehua kymmenisen minuuttia
  • kaada salsakastike sekaan
  • mausta, lisää myös persikat
  • kaada pastan päälle vuokaan, sekoittele että kastiketta menee makaroonien väleihin
  • viimeisenä juustoraaste päälle
  • paista 200 asteessa reilu puoli tuntia

Oho, veti näköjään vähä linssin huuruun...