Päivitystä viimein... Oli vaiheeksi kameran piuha hukassa, kameraan olikin kertynyt kuva jos toinenkin.  

Alkuun leivoksia, joita tein itsenäisyyspäiväksi. Ohje on tempaistu joskus 90-luvulla jostain Sunnuntain mainoksesta. Kannattaa testata, aivan superhyperhyvää!!! Ja äklömakeeta samalla. 

murotaikinapohja:

3½ dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

3/4 dl sokeria

175 g margariinia

  • mittaa kulhoon kuivat aineet
  • nypi sekaan margariini
  • painele taikina matalaan vuokaa, pistele haarukalla
  • paista 175 asteessa 25-30 minuuttia

kinuskitäyte:

125 g margariinia

2 dl kuohukermaa (käytin laktoositonta ruokakermaa)

1 dl sokeria

½ dl siirappia

  • mittaa kaikki aineet paksupohjaiseen kattilaan
  • keitä miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee, eli noin 20-25 minuuttia
  • levitä kinuski muropohjalle
  • anna jäähtyä

kuorrutus:

185 g taloussuklaata

50 g valkosuklaata

  • sulata suklaa vesihauteessa
  • levitä suklaa kinuskin päälle
  • koristele valkosuklaalla
  • jäähdytä kylmässä, leikkaa paloiksi
  • nauti!