Tässä ohje myös Pirkka-lehdestä, en muista numeroa. Ohjeella tulee noin 8 annosta. Miesväki ei kauheesti innostunut, mutta mä tykkäsin. Jotain jäi kuitenkin uupumaan...

5 (600 g) isoa keitettyä perunaa

5 isoa tomaattia

1 (500 g) kookas kesäkurpitsa

1 rkl extra neitsytoliiviöljyä

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

½ tl rosmariinia (laitoin provencen sekoitusta)

2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna (laitoin hiukan jauhetta)

2 rkl extra neitsytoliiviöljyä

n. 40 g parmesaania (en laittanut)

  • kypsennä perunat
  • leikkaa perunat, tomaatit ja kurpitsat ½ sentin viipaleiksi
  • paista kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä molemmin puolin, kunnes ne saavat hiukan väriä
  • lado kasvisviipaleet vuorotellen limittäin isoon laakeaan vuokaan
  • ripottele päälle suolaa, mustapippuria, rosmariinia ja hienonnettua valkosipulia
  • valuta päälle tilkka oliiviöljyä
  • paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
  • vuole parmesaanista ohuita lastuja kuorimaveitsellä pinnalle juuri ennen tarjoilua
  • tarjoa lisäkkeenä