Tässä ohje myös Pirkka-lehdestä, en muista numeroa. Ohjeella tulee noin 8 annosta. Miesväki ei kauheesti innostunut, mutta mä tykkäsin. Jotain jäi kuitenkin uupumaan...
5 (600 g) isoa keitettyä perunaa
5 isoa tomaattia
1 (500 g) kookas kesäkurpitsa
1 rkl extra neitsytoliiviöljyä
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
½ tl rosmariinia (laitoin provencen sekoitusta)
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna (laitoin hiukan jauhetta)
2 rkl extra neitsytoliiviöljyä
n. 40 g parmesaania (en laittanut)
- kypsennä perunat
- leikkaa perunat, tomaatit ja kurpitsat ½ sentin viipaleiksi
- paista kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä molemmin puolin, kunnes ne saavat hiukan väriä
- lado kasvisviipaleet vuorotellen limittäin isoon laakeaan vuokaan
- ripottele päälle suolaa, mustapippuria, rosmariinia ja hienonnettua valkosipulia
- valuta päälle tilkka oliiviöljyä
- paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
- vuole parmesaanista ohuita lastuja kuorimaveitsellä pinnalle juuri ennen tarjoilua
- tarjoa lisäkkeenä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.