Tein viime viikonloppuna Yhteishyvän ruokamaailma -lehden ohjeesta JÄTTIHYVÄÄ juustokakkua! Helppo ohje. Kannattaa kokeilla! On taas vähä ihme kuva...
Pohja:
150 g margariinia
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1–2 rkl vettä
Täyte:
500 g maitorahkaa (laktoositonta)
200 g ranskankermaa (laitoin 1 prk creme fraiche laktoositonta)
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
250 g mustikoita
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat.Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti. Torttu on parhaimmillaan, kun annat sen vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.