Nyt kun mulla on tuota Marianne crushia (kiitos vaan 6-kierroksen parilleni Teijalle!), niin näköjään tungen sitä joka paikkaan... Tuleville synttäreille tein perinteisiä kaurakeksejä Marianne crushilla höystettynä. Ja jee mikä maku!!! Kannattaa kokeilla!!!
50 g sulaa margariinia
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
n.½ dl Marianne crushia (en mitannut vaan lorautin pussista suoraan...)
1 kananmuna
- sulata margariini
- lisää kuivat aineet sulan margariinin joukkoon, sekoita
- lisää viimeisenä muna, sekoita tasaiseksi
- nostele lusikalla nokareita pellille, jätä leviämisvaraa!
- paista 200 asteessa 5-8 minuuttia kauniin ruskeiksi
- anna jäähtyä paperilla ennen kuin irroitat keksit
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.