Tää ohje on samaisesta Yhteishyvän ruokalehdestä ku muutkin laatikot.
Lurahti pinnalle turhan paljon korppujauhoja... Eipä se makuun vaikuttanut.
2179638.jpg
1½ kg lanttua
n. 5 dl vettä
1 tl suolaa
n. 2 dl keitinvettä (tai kermaa)
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 dl siirappia
1/4 tl inkivääriä
1/4 tl valkopippuria
1 tl suolaa
½ dl korppujauhoja
3 tl voita / margariinia

Kuori ja paloittele lanttu. Keitä kypsäksi suolavedessä.
Säästä keitinvesi. Soseuta lantut, lisää keitinvettä ja halutessa myös kermaa.
Sekoita soseeseen korppujauhot, muna, siirappi ja mausteet.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja kuvioi pinta lusikalla. Lisää pinnalle muutama nokare voita tai margariinia.
Kypsennä 175 asteessa noin 2 tuntia.