Lurahti pinnalle turhan paljon korppujauhoja... Eipä se makuun vaikuttanut.
1½ kg lanttua
n. 5 dl vettä
1 tl suolaa
n. 2 dl keitinvettä (tai kermaa)
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 dl siirappia
1/4 tl inkivääriä
1/4 tl valkopippuria
1 tl suolaa
½ dl korppujauhoja
3 tl voita / margariinia
Säästä keitinvesi. Soseuta lantut, lisää keitinvettä ja halutessa myös kermaa.
Sekoita soseeseen korppujauhot, muna, siirappi ja mausteet.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja kuvioi pinta lusikalla. Lisää pinnalle muutama nokare voita tai margariinia.
Kypsennä 175 asteessa noin 2 tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.