ohje semmoiseen vaivaan. ohje on suoraan Myllyn Paras -kaurahiutalepussista. Itse kun en tykkää yhtään rusinoista leivonnaisissa, en niitä taikinaan myöskään laittanut.
125 g sulaa margariinia tai voita
1½ dl sokeria
(1 dl rusinoita)
1 d vehnäjauhoja
4½ dl kaurahiutaleita
1 tl soodaa
½ dl kermaa
Sekoita sokeri, rusinat, jauhot ja kaurahiutaleet keskenään.
Sekoita ne sulatettuun rasvaan.
Sekoita sooda kermaan ja lisää ne viimeiseksi taikinaan.
Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita pellille, älä laita liian tiiviisti, nämä kun tuppaavat leviämään uunissa.
Painele nokareet tasaiseksi.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.